6 resor jag vill göra inom 2 år

Det finns inget annat jag hellre lägger pengar på än resor. För mig är det livskvalité och en lyx att kunna resa till olika platser i världen. Här är de resor jag vill göra just nu:

1. Träningsresa, 1 vecka

Jag skulle jättegärna åka iväg på en träningsresa under en veckas tid, gärna någonstans runt Medelhavet. Två pass per dag vore perfekt, ett under morgonen innan frukost och sedan ett under eftermiddagen. Därimellan ska det finnas tid för att sola, se staden eller meditera. Och givetvis ska det drickas vin och ätas gott under kvällen.

2. Weekend i Paris med tjejerna

Jag, Amanda och Therese har pratat om att åka en helg till Paris för att göra det typiska: dricka massor av champagne, äta ostron, se vacker arkitektur och kanske dansa lite grann… Kan inte tänka mig ett bättre sätt att välkomna hösten på faktiskt.

3. Vår i New York

Ja, efter inlägget för ett par dagar sedan är ni nog varse om min kärlek till den här staden. Våren är en fantastisk tid att vara i New York. Vet ni varför? För då spelar Rangers slutspel (högst troligtvis) och man får även det där varma vårvädret som än inte har kommit till Sverige.

4. En längre resa i Asien

Det här pratade vi om när vi var i Malaysia i januari – att resa iväg en längre tid, bara vi två. Med längre tid menar vi runt en månad, så inget halvår i Australien á 20-åringar. Vi vill resa runt i vackra, varma länder och ha en viss standard så heller ingen backpackervariant. Men en längre upptäckarresa.

5. Weekendresa i Europa

Destination spelar inte någon större roll, men jag märkte att Jockes och min resa till Rom i mars gjorde så otroligt mycket. Att göra något nytt och komma bort från vardagen, även om det bara handlade om en långhelg, gjorde så otroligt mycket för ens energinivåer. Jag tänker mig Prag, Venedig, Köpenhamn, Budapest… Var som helst egentligen.

6. En vecka i Grekland

I år går sommarresan till Spanien men jag kan gott och väl tänka mig att besöka Grekland nästa sommar. Kritvita stränder, lika vita husväggar, turkosblått hav och god mat.

 

Vilka resor vill ni göra under den närmaste tiden?

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.