5 trender jag är förtjust i just nu

Jag har blivit nykär i kläder och accessoarer den sista tiden. Tycker det är oerhört kul att testa mina egna gränser och min egen kreativitet. Jag tar det inte så seriöst, utan ser ibland lite halvful ut (hörde jag någon säga “midjeväska”?) men det är ju just det som är grejen! Man måste våga ha självdistans när det gäller mode och trender. Att uttrycka sig själv kan man göra på olika sätt och just nu utforskar jag den här delen…

Här är fem trender jag gillar just nu och som jag kommer att köra på i vår och sommar.

1. Hålväskan

Tänker mig denna på min axel under hela sommaren, i princip. Tänker mig en gammelvit, vadlång linneklänning, solglasögon och den här fylld med färska frukter, grönsaker och kryddor som vi handlat på en marknad tidigt på dagen.

2. Hårspännen

För någon som älskar alla former av håraccessoarer (jag went wild när Gossip Girl trendade och alla gick runt i diadem och fina spännen 2009) är det här verkligen en favorittrend. Så enkelt och livar upp vilken outfit som helst.

3. LILA!

Så fin färg ju? Jag kör olika lila nyanser på naglarna. Varje gång jag tittar ner på mina händer blir jag glad. Andra kulörer jag är lika förtjust i: sorbetgul, aperolorange, himmelsblå, pistagegrön och sockervaddsrosa.

4. Strass

I öronen, i håret, på handlederna… Strass is back och jag älskar det. Den här klämman är dessutom på rea just nu, i Lindexbutikerna. Skynda fynda!

5. Midje-/axelväska

Den här trenden är jag övertygad om att vi kommer titta tillbaka på om 1-3 år och undra vad fan vi höll på med. Men det är ju det som är kul!! Tänk att se likadan ut hela livet? Och denna trend är så fulsnygg på något sätt? Skulle dock aldrig köpa Guccis midjeväska som 9/10 internationella influencers har, just av den anledningen… Även om jag i hemlighet suktar efter den.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *