5 snabba med proffsen

För ett par veckor sedan blev jag tillfrågad av Uppsala universitets studentförening Uppsala Medievetare att svara på ett par frågor om digital kommunikation och ge tips till nyexaminerade som vill lyckas i branschen. Vilken ära! Vill du läsa intervjun gör du det på deras hemsida, här. Såna här frågor är rätt svåra att svara på tycker jag, jag vill utveckla mina svar och ge exempel och olika perspektiv. Men förhoppningsvis får jag fram det jag menar och ni tycker att det är givande.

Jag tar bland annat upp hur jag lyckades förhandla upp en tjänst på 25 % till en heltidstjänst, vad jag ångrar under studietiden och att chefen inte alltid har rätt.

thowe-wagner-larsson

Share:

2 Kommentarer

 1. Amanda
  12/02/2016 / 16:00

  Bästabästa Thowe!!! <3

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   12/03/2016 / 19:32

   Bästa Amanda <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.