5 begär just nu

2

1. Frukost. De senaste veckorna har jag DRÖMT (!) om fet, turkisk yoghurt med knaprig müsli, färska bär och honung… En frukost jag ätit färre än fem gånger i mitt liv men just nu kan jag inte tänka mig något godare. Till helgen!

1

2. SUITS! Jag såg några avsnitt för ett par år sedan och älskade serien men precis då som nu har jag svårt att rättfärdiga det faktum att man tittar på en serie flera timmar om dygnet. Istället för att sova… Eller göra något… Produktivt? Men nu har jag precis börjat om från allra första avsnittet och ser faktiskt en charm i att kunna koppla bort sociala medier och jobb för att enbart förlora mig själv i den stiliga juristvärlden.

tylosand6

3. Plusgrader. Jag förmodar att de flesta av er känner samma begär efter sol och värme. Snö i all ära, men det ska bli otroligt härligt att sticka iväg och bara lapa SOL.

4

4. Trötta hundvalpar. Alltså är inte det här det absolut GULLIASTE ni har sett. Kan inte sluta titta på sömniga hundvalpar på Pinterest, vill ha varenda en!

tennis1

5. Tennis! Nu är det ett par veckor sedan Cissi och jag spelade med vår tränare Sara sist och jag saknar det jättemycket. Det är främst tävlingsmomentet jag går igång på om jag ska vara ärlig, hehe. En bollsport med tävling, det kan inte bli så mycket roligare. Nästa tisdag spelar jag och Cissi vår första lektion med Stockholm Tennisklubb, äntligen!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.