5 annorlunda saker som gör mig glad och tillfreds

För några månader sedan skrev jag en lista om mat som jag inte tycker om och som jag tycker är överskattad, vilken blev en het potatis på Twitter. Kul! Jag fortsätter på temat men med en gladare touch: 5 annorlunda saker som gör mig glad och tillfreds. (Och just det, matlistan kan du hitta här!)

1. Riktigt välslipade knivar

Mmm, det är som balsam för själen… Jag älskar när kniven bara går rakt igenom utan motstånd. Speciellt tomater, det är en viss känsla, haha.

2. Djur som sitter på rumpan

Jag vet inte varför men det är SÅ JÄVLA GULLIGT att jag dör.

3. Att sova i samma position en hel natt

Känner mig liksom väldigt trygg i att jag då har fått en väldigt god natts sömn…

4. Ett välkomponerat Instagramflöde

Ja, det är väldigt nördigt. Men det är också en viss OCD-touch på det hela. Min vän Louise (kika här!) är proffs på det där.

5. När samtliga emojis jag vill ha ligger i “senast använda”

Medveten om att detta är lite halvsjukt men jag avskyr att behöva *leta* efter emojis som jag vill ha i ett sms eller i en caption. Därför blir jag löjligt glad när de 3-4 st jag vill ha finns i “senast använda” och således sparar… några sekunder. Värt! Man blir glad.

Vad har ni för konstiga grejer som gör er glada?

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.