4 skönhetsfavoriter just nu

Tänkte att det var dags för ett inlägg på tema skönhet. Det var ju ett tag sedan! Jag är inte mer än en lekman, men kanske är det just sådana tips som uppskattas. Hoppas det, i alla fall. : )

Här är 4 skönhetsfavoriter just nu:

1. Ögonbrynspuder (?), Ka-Brow! från Benefit

Alltså den här produkten har på riktigt förändrat hela mitt smink-game. Utan den här har jag inga ögonbryn. Eller jo, det har jag ju, men de ser för jävliga ut. Är för evigt tacksam till Felicia som hjälpte mig att forma mina ögonbryn och förstå vilka produkter jag ska använda för att det ska se naturligt ut. Jag föddes ju med två ögonbryn som är varandras motsatser och dessutom med ett diffust unibrow såatteh… Den här är magi för mig.

2. Keep it Calm från Solution by Victus

Den här produkten fick jag i ett pressbud och jag är blown away. I början tyckte jag att jag blev glansig av den, men när jag minskade mängden droppar blev det en drastisk skillnad. Kanske har det också att göra med att hyn behöver vänja sig? Serumet är anpassat efter känslig hy och är tänkt att användas efter att man har genomgått olika behandlingar som t ex en laserbehandling. Då kan ni ju ana att den är mild och vänlig mot hyn… Jag älskar den här produkten och använder den både morgon och kväll!

3. Skin serum från Make up Store

Det här serumet fick jag som tips av en kvinna på Arlanda. Det är egentligen en primer som mattar ner hyn, men den heter serum. Säkert har den vissa fördelar som ett serum har, men främst är den så bra för att den jämnar ut huden rejält. Har den varje morgon innan jag applicerar foundation. Huden blir bebislen!

4. Loreal Absolut Repair Lipidum

Upptäckte den här jäkeln i en låda för några veckor sedan och blev positivt överraskad. Det är ett värmeskydd och till för riktigt skadat hår, men tänker att vem som helst kan använda det… Eller? Någon frisör med koll? Anyway tycker jag att den ger både stadga, mjukhet och så upplever jag att den förkortar torkningstiden på håret när jag fönar det.

Fler inlägg om skönhet:

Mina skönhetsfavoriter – i Spanien

Skönhetsfavorit #7

Skönhetsfavorit #2 – favoriter i badrumshyllan

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.