4 artiklar att läsa just nu

Här är ett hopplock av några av våra artiklar som ligger ute nu och som jag tycker är intressanta att ta del av. Hoppas ni också tycker det – i så fall kommer jag fortsätta att tipsa! : )

Tillfälliga romanser och korta möten för all del men sex med någon du älskar är så gott som alltid det bästa sexet. Varför? Well, ta en titt på “7 anledningar till varför sex med den du älskar är det bästa“.
sex-med-nagon-du-alskar

Gillar du Fireball? Du är inte ensam! Nu kan den populära kanelwhiskeyn komma till Sverige i BAG IN BOX… Läs mer här: “Fireball på Bag in Box kan komma till Sverige
fireball-puff

Har du också fått dille på gingerbeer? Moscow Mule kallas för den nya mojiton och syns i typ alla bloggar just nu. Här får du ta del av lite historia och lär dig göra en egen: “Moscow Mule – den ”nya” mojiton“.
moscow-mule-recept

Äger du en bostadsrätt och känner att det nya amorteringskravet har satt sina spår? Jag förespråkar amortering, anser att man ska betala av på lån osv, men i vissa perioder i livet behöver man pengarna till annat. Läs “Nya regler gör att du kan slippa amorteringskravet“.
bostadsmarknad-priser-uppskov-amorteringskrav

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.