3D-träning med Unruly och ICANIWILL

I lördags var jag på event med Unruly och ett gäng härliga tjejer. När vi kom dit fick vi träningskläder från ICANIWILL och de var på riktigt de skönaste träningskläderna jag haft på mig. Det är lite svårt det där att uppge en storlek, speciellt när det gäller träningskläder, men dessa satt som en smäck.

Vad skulle vi göra då? Jo, vi skulle testa på den nya trendträningen 3D! 3D-träning är tänkt att vara en mer naturlig träningsform än vad vi vanligtvis utför på till exempel gymmet. Vi går ju inte särskilt ofta ner i ett benböj ute på stan, speciellt inte med 100 kilo på ryggen. Hehe. Däremot går vi ner i ett utfallssteg och plockar upp något vi har tappat. Det är sådana rörelser man gör i 3D-träning och så lägger man på vikter som till exempel en hantel.

Bild från Jennifer.

Här är eventets tränare, August, som är PT på SATS och var även med och tävlade i Tough Viking ihop med Angela i somras.

Hela gänget innan vi började köra.

Jag ÄLSKADE den här träningsformen, även om jag inte kunde göra exakt allt. Jag kan till exempel inte hoppa eller göra allt för “rörliga” övningar. Ett exempel var att ha vänster fot i mitten, bakom mattan. Sedan tar du ett utfallssteg med högerfot mot nr 1-cirkeln och vidrör golvet. Går tillbaka ett steg och sedan ett utfallssteg mot nästa cirkel, nr 2. Så gör man så på alla cirklar.

Jag märker dock hur onaturligt många egentligen naturliga rörelser är för mig. Jag är förvisso lång med, så att gå ner i ett snavt utfall blir obekvämt oavsett hur rörlig jag är. Jag ser det som något jag kan öva på och bara förbättras inom. :) Det bästa: VI FICK MATTAN! Tjoooohooo!

Jag och Ullis :)) Tack snälla Unruly för att jag fick börja lördagen med er! <3 <3 <3

Efter passet fick vi en varsin poké bowl att njuta av :)) *älskar poké* Vi fick också två goodiebags, men de visar jag upp i ett annat inlägg!

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.