30 12 2015

Så börjar vi närma oss årets sista dag och för första gången på många år är det jag som sätter mig tillbakalutad i soffan och kan fokusera på vad jag ska bära för klänning, hur mina naglar ska lackas och vad jag ska måla läpparna med för nyans. Inga sista-minuten-fixar att ta hand om, en dukning att imponera med eller trerätters som ska påbörjas.

Imorse var Eddie och jag på Systembolaget och inhandlade lite av morgondagens dryck. Pol Roger till förrätten, ett rött riservavin till varmrätten och Pol Roger återigen till efterrätten. Skippar det vita vinet helt. Jag är extremt sugen på att testa min champagnesabel men vill inte gärna riskera att en halv flaska champagne går till spillo – därför köpte jag två Prosecco att öva på imorgon fm, haha! Vi ska fira nyårsafton inne i stan, hos ett par som vi aldrig träffat – men det är inte konstigare än att vi ska dit med Angela och Max som känner värdparet.

Efter Systembolaget åkte jag till gymmet för årets sista träningspass. Hade ett cykelpass inbokat imorgon bitti men tänkte att jag ska sova så länge jag kan för att vara pigg så länge som möjligt under natten. Klokt val. Gick en runda i gallerian efteråt och kom visst hem med hela sju plagg (!), blekningsmedel till håret, en gå bort-present och en gåva till Eddie. Herreguuuu’.

 

30decSom ni kanske ser gjorde jag en väldigt soft ombre idag. Syns inte så väl om man inte tittar på en före- och efterbild men det blev väldigt naturligt och precis så stor nyansskillnad som jag önskade.

Nu ska jag lägga kameran på laddning och ta fram allt inför morgondagen. Älskar nyår!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.