26:e födelsedagen i livet

Som de flesta av er har förstått har jag träffat någon som jag tycker mycket om och det var också med honom som jag tillbringade min födelsedag : ) Jag blev väckt med frukost och present på sängen och låg för en gångs skull och sov under födelsedagsmorgonen, haha. Händer inte varje år alltså.

Fick sen ett sms som jag blev sjukt pirrig över, så HIMLA rolig grej!! Det var alltså ett bud som Angela och Max hade skickat och jag fick veta att det skulle komma under eftermiddagen. ÄLSKAR överraskningar!

bday 3

Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte till Berns Asiatiska för att äta brunch. Jag hade aldrig testat deras asiatiska brunch och det var också 3:e gången i livet jag åt sushi – vilket också märktes när jag tog wasabi på en sushibit och stoppade in hela i munnen. Lärde mig att jag ska blanda ut det med soja…… : )))

Berns lokaler är MAGISKA:

bday 7 bday 6Drack, som sig bör under sin födelsedag, bubbel : )bday 8Mycket friterat vilket jag inte är ett jättestort fan av, men sushin var riktigt riktigt god och det fanns massor av annat att äta med. Tryckte i mig tre ostron, till exempel : )) Och efterrättsbordet ska vi inte ens börja diskutera!bday 12 bday 11Alltså, givetvis ber jag inte mitt sällskap att enbart fota mig när vi är ute och äter eller liknande – men bilderna på honom eller de bilder på oss båda låter jag vara privata : )bday 14Två timmar senare var vi klara och då var det dags för nästa överraskning, nämligen en tur med Ocean bus som jag har velat göra sen i våras (!). Vår guide var exceptionell, jag satt och småskrattade i princip hela resan. Ocean bus är en buss som åker runt Östermalm för att sedan åka ner i vattnet och visa upp Nybrokajen. Sjukt coolt och lite läskigt… : )

bday 16På grund av Tjejmilen blev vi lite senare så vi fick skynda oss hem för att ta emot budet som skulle anlända vid 16.

Prick klockan 16 ringde det på dörren och utanför stod en kille med en påse och sjöng Ja må hon leva. HUR FINT. Det var ett bud från Cupcake Stockholm! MUMS. Tusen tack, Angela och Max!!

bday 15 bday 17Vi öppnade en flaska champagne efteråt och typ tog det lugnt osv : ))

Sen var det dags att göra sig i ordning för en drink i Vasastan. Vi hade hittat en välrecenserad bar via Yelp (älskar!) och bestämde oss för att prova den. På Snapchat la jag upp den här:

bday 1Och det visade sig att den där baren var en fullträff! Vi har verkligen lyckats pricka in riktigt bra cocktailbarer, älskar att upptäcka guldkorn i vår stad. Här var det litet och trångt, många sällskap men ändå tillräckligt med “yta” per person. Spansk musik i bakgrunden, gedigen drinklista och härlig atmosfär.

bady 18

Han beställde in en GT och jag fick någon ingefärahistoria som var syrlig, stark och smakrik. Gott!

bday 18Hej hej!

Där fick jag veta att han hade bokat bord på Farang så efter en drink gick vi över dit och började med en fördrink i deras bar. Den var magisk. Också med ingefära!

bday 21Där beställde vi båda in en avsmakningsmeny och eftersom jag fotade ALLA rätter (!) så tänkte jag att det får bli ett eget inlägg lite senare. Man gillar ju mat osv : ))

Vid midnatt tog vi en Uber Black hem och somnade gott. Kände mig som världens lyckligaste tjej.

 

Var så varm i hjärtat under hela födelsedagen att jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen så här några dagar senare. Det trillade in sms och samtal under dagen, via snapchat, instadirect, Facebook och Twitter hörde folk av sig och jag kände mig så bortskämd och uppskattad att hälften vore nog. Vilken fantastisk födelsedag på så många sätt. <3

Share:

3 Kommentarer

 1. 09/06/2016 / 07:11

  Vad kul att du gillade den lilla presenten! <3

 2. frida
  09/06/2016 / 18:30

  Kan du inte snälla berätta om hur du lyckats hitta kärleken igen?
  Har precis kommit ur ett långt förhållande och vågar inte hoppas på kärleken igen. Vart finns (verkligen placering, tinder? stan? på bussen?) den och vågar man ge sitt hjärta till en annan person igen, hur gör man det?
  Förstår om du inte vill berätta så mycket om just ditt egna privatliv och om honom. Men hade varit kul att höra hur du lyckades, vidare är jag så otroligt glad för din skull som har hittat någon som du tycker om.

  Ta hand om ditt lilla hjärta och din omgivning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.