26-årsfest, babyshower och burgare

Igår fyllde en väldigt kär vän år! Therese blev 26 år. Hon kallar sig gammal nu.

Ok. Tack för den.

Duckar för den förolämpningen, sträcker lite extra på mina 27,5 år och tar tillfället i akt att visa er bilder från kvällen. Vi började med pizza, sallad och cava innan resten av gänget ramlade in.

Av mig fick hon en korg med lite olika smått och gott, bland annat en engångskamera som gick varm under kvällen. Köpte en åt mig själv också när jag ändå var igång, hur rolig grej att ha?

Resten av kvällen dansade vi till gamla hits, drack shots och hade det så där kul man tänker sig att en 25 turning 26-årsfest ska vara.

• • •

Imorse vaknade jag rätt tidigt och var inte jättesugen på att kliva upp, så att säga. Men efter resorb, treo och lite pasta till frukost mådde jag som en drottning igen. Det var nämligen dags att överraska Cissi, Jockes svägerska (ok lite väl stelt ord, men) med en babyshower! Satte på mig en kjol, klackar och tog med mig en celsius på vägen.

Tjejerna hade gjort så himla fint i Cissis och Freddes lägenhet. Vi hade gått ihop och köpt pynt, lite presenter och gott att äta och värdinnan Michaela hade fixat olika lekar för dagen.

Cissi fick så fina presenter, bland annat en hel drös gulliga minikläder. Okej, där ryckte det ganska rejält i livmodern alltså, haha. Så jävla gulliga!!!! Ser så mycket fram emot att få träffa deras lilla pojke om drygt en månad. ♥

Vid sex tog jag tunnelbanan till Kungsträdgården och mötte upp den här göteborgspinglan:

Vi åt burgare och pratade ikapp oss om den senaste tiden.

Snipp, snapp, slut så var denna helgen slut!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.