26 år och minnesförlust

Haha, alltså det här var så sjukt… Skulle förbi lägenheten efter jobbet och var 100 procent säker på att jag bor på nummer 28. Så fortsatte att gå, förbi min port, och ytterligare några meter. Sen stannade jag upp och fick på fullaste allvar tänka till i några sekunder. Tittade efter sandlådan jag kände igen men hittade två. Vilket nummer bor jag på? Seriöst, har jag redan börjat visa tecken på typ alzheimers? Det här var samma sak som när jag för några månader sedan glömde bort min bankkod i drygt en vecka (!). Herregud. Det sjuka är att jag var inte ens helt säker på att det var nr 30 förrän jag såg mitt namn på tavlan innanför dörren.

Efter att ha fixat lite i lägenheten körde jag arbetsveckans sista arbetspass; rumpa och bröst. Avslutade med en rejäl magkörare.

Nu ska jag hoppa in i duschen och imorgon väntar en rolig arbetsdag, därefter ett event och på kvällen middag hos Angela. Superfredag!

Share:

2 Kommentarer

 1. Sara
  11/10/2016 / 23:49

  När man “glömmer” såna saker så kan det bero på stress, att man sover dåligt eller inte äter tillräckligt varierad kost. Prova annars mindfullness för att träna på att vara mer “närvarande” det kan hjälpa! lycka till!

 2. Anna
  11/11/2016 / 08:14

  Hej!
  Har du bra balans mellan arbete och återhämtning? Tar du hand om dig eller ditt jobb? Tänk efter om du har fått andra signaler tidigare, har du glömt, tappat bort, fått sämre närminne?
  Kroppen talar till dig just nu och sätt dig ner och lyssna. Ta signalerna på allvar.
  Jag gissar att du är driven och har högt uppsatta mål.
  Jobbar man lagom i din bransch?
  Allt som händer i ditt liv påverkar dig, i alla aspekter – helheten.

  Ta hand om dig ( inte ditt jobb)
  //
  Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.