24 timmar i Malmö – filminspelning för SATS

I onsdags flög jag till Malmö för att projektleda en filminspelning med syfte att vi på SATS vill lyfta ett av våra längsta företagssamarbeten som vi har tillsammans med outdoorföretaget Thule Group. Häng med på 24 timmar i bildform!

Av oklar anledning var vi femtio minuter sena när vi väl kom iväg från Arlanda Terminal 4. Ett utmärkt tillfälle för en otålig person som jag att inse hur lite påverkan jag har på yttre faktorer och istället bara sitta lugnt i båten (flygplanet). Jag hade planerat kvällen i halvtimmar utifrån när jag skulle landa, men det var bara att tänka om.

Väl utanför Skurup tog jag första bästa taxi och trodde inte ens i mina vildaste fantasier att jag skulle hamna i en skojtaxi. Ingen taxilegitimation och ett rån på 699 kronor senare var jag i alla fall på plats på Radisson Blu där jag skulle övernatta.

Hade bokat ett hotell som låg i närheten av Mobilia – trodde jag – eftersom jag skulle vara där hela torsdagen, men det visade sig att hotellet var 4 kilometer därifrån.

Jag fick i alla fall ett gigantiskt rum, större än min lägenhet på Gärdet. Det tackar jag för!

Jag gjorde mig hemmastadd, laddade telefonen och bytte sedan om till gymkläder. Min tanke var att spana in SATS Mobilia eftersom det var där vi skulle spela in, men med tanke på att det inte ens låg i närheten och det var sent på kvällen ändrade jag mig. Vill inte gärna gå ut sent på kvällen ensam, än mindre i Malmö just nu.

Men! Receptionisten berättade att SATS Malmö City låg några hundra meter bort och det kändes lite rimligare. Ett gammalt gym, men det hade allt jag behövde. Fick med mig en karta också eftersom mitt lokalsinne är riktigt kass. Skulle bara gå till vänster 2-3 kvarter, sedan vänster igen 3-4 kvarter. (Gick såklart vilse på vägen hem. Helt sjukt.)

En timme senare klev jag in på ICA och köpte med mig grillad kyckling, skivad melon och choklad hem till hotellrummet. Där låg jag nyduschad på sängen och åt middag med jag tittade på TV. Ändå mysigt. Drog på mig en sheetmask från Palma och facetajmade med Jocke innan jag gick och la mig.

Somnade ganska sent och vaknade med en nervös klump i magen. Jag var som sagt i Malmö för att projektleda en filminspelning och ska jag erkänna något läskigt för er så är det att jag nästan alltid blir oerhört nervös när jag gör något nytt för första gången. Visste inte riktigt vad som förväntades av mig och jag visste heller inte vad jag skulle förvänta mig. Osäkerheten ökar nervositeten.

Tog med mig mitt kollegieblock till frukosten och gick igenom alla frågor jag skulle ställa till Thule Groups koncernchef, HR-chef, centerkoordinatorn Mathias Lissmyr och några medarbetare.

Sedan var det dags att checka ut, ta en taxi till SATS Mobilia och gå igenom upplägget med produktionsbolaget innan träningen skulle starta.

Och! Det gick så himla bra. Skönt att jobba med proffs. Och jag älskar att jobba med träning! Resultatet kommer i februari, då delar jag filmen här.

Vid fyra-tiden tog jag en taxi till flygplatsen igen, denna gång en betydlig billigare variant. Var hemma runt åtta, åt äggmackor till middag och hånglade upp Jocke. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.