22 december: julledigt, bubbel på stan, Gladiatorerna och kort hår

Vid tre stängde jag ner datorn och begav mig hemåt. Ahh ledighet, ljuva ledighet! Jag ska förvisso jobba 27-28 december, men hela fyra dagar ledighet är inte fy skam det heller.

Jocke och jag åkte in till stan när jag kom hem för att dricka bubbel och fixa de sista julklapparna. Det var det dock fler som var sugna på, stan vimlade av törstiga människor! När vi var klara med julklapparna och hade tröttnat på att leta efter en mysig bar med sittplats åkte Jocke till skidspåret och jag tog tåget hem till pappa.

Där hade Lorry lagat tacos på ett annorlunda sätt och det var så himla gott. Hon hade använt kycklingfärs och gjort olika röror med mer fräscha smaker än feta. Typ koriander, citron och chili… Var så gott!

Anledningen till att vi sågs ikväll var för att min andra styvsyster Carmen skulle delta i Gladiatorerna. Det spelades in förra vintern men hon har inte sagt hur det gick. Nu skulle avsnittet äntligen visas och vi satt som på nålar. Såg ni det? Förra året utklassade (!) hon sin motståndare men föll på mållinjen, hon kom inte upp för bandet. I år hade hon återigen ett försprång in i hinderbanan MEN föll ännu en gång på bandet! Vi skrek som galningar hemma i soffan. Men tillslut så vann hon och vi skålade i bubbel och grattade. Så kul!

Innan jag åkte hem tog jag en bild på hur mitt hår såg ut. Jag lockade det igår och blev rätt nöjd med resultatet, men efter lunchträningen blev det helt burrigt och svintorrt. Såatteh… Ikväll sover jag med Olaplex!

Share:

1 kommentar

  1. frida
    12/23/2017 / 03:19

    WOW vilken fin klänning, vart kan man hitta den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.