Fredagsfrukost, Appletinis och Unrulyfest

Igår började jag dagen med att äta frukost med Amanda som har varit bortrest i en månad på jobb. Förstå att senaste gången vi sågs hade jag fortfarande lägenheten på Gärdet och jobbade på Aller! Galet. Känns som en evighet sen.

När arbetsdagen började lida mot sitt slut åkte jag hem och gjorde i ordning inför kvällen. Unruly (företaget jag samarbetar med när det gäller reklamfilmer här i bloggen) hade bjudit in till en stor fest och Therese skulle komma förbi på drinkar innan. :) Jag gjorde appletinis på Apple sourz, vodka, limesaft, äggvita och Schweppez Tonic Zero. Btw, jag testade ett skopa ut små “bollar” ur ett äpple med hjälp av en liten melonskopa. Blev faktiskt bra, tror det hade varit ännu bättre att förbereda såna och ha i isen så de fungerar som is med.

Strax innan vi åkte improviserade jag ihop en drink med passionsfruktskött, ananas-/passionsfruktsjuice, limesaft, vodka, lite äggvita och en gnutta Schweppez Tonic Zero. Mums!

Sedan var det fest för hela slanten! Shotsbord i hissen upp, en fet öl-kyl, Nocco-drinkar (japp), bubbel och dans. Hade SÅ kul! De hade också fixat en fotohörna med printouts. Älskar sånt! Angela hade gjort ett riktigt bra jobb.

Efter ett par timmar tog vi en taxi till Mono där kvällen fortsatte. Och uppenbarligen även volymen i min lugg!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *