Lördag 21 jan; middag på stranden och drinkar i färgglada sackosäckar

I lördags hade vi planer med Daniel & Nathalie som några dagar innan hade kommit tillbaka från sin vistelse i Thailand. Vi bodde ungefär 30 minuter ifrån varandra men eftersom restaurangutbudet hos dem var något bättre än hos oss åkte vi dit. Men först en drink och lite skitsnack med min kärlek, snygg nog i solhatt :))

16Därefter tog vi en taxi till en restaurang med bord på stranden – SÅ MYSIGT! Jag hade på mig en ny klänning som jag trivdes mycket bra i :))

1820 22 21Vi började med en fördrink, jag och Nathalie drack en jordgubbs- och myntabellini. Till varmrätt beställde jag tigerräkor i tandori, gott men lite svårt att se skalen eftersom det var så mörkt hehe.

23 24 25Till efterrätt beställde resten av gruppen friterad banan men eftersom jag ogillar 1. friterat och 2. banan i “för stora mängder” så valde jag en chokladvariant som var sjuk:

26

Efter middagen ville vi dricka drinkar!

29 30

Vad sägs om en drink för 25 kronor? Eller en shot för 16 kronor?32 3336 34Därefter gick vi ner till stranden igen och satte oss bland alla backpackers (hehe) och drack fler drinkar. Blir så glad av alla färgglada detaljer överallt, från stolar till sackosäckar till glas till vimplar. På sommaren och utomlands älskar jag verkligen färg och blir SÅ glad av det, men väl hemma i Sverige och under höst, vinter vill jag bara ha svart och gråskala… Lite trist.

28 27 38 37Hög musik, free shots vid tillfälle och massa gott snack. Hittade som tur var en taxi runt halv två och rullade hemåt, glada och lite smålulliga hehe :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.