Nyårsafton 2016 – snart!

nyår-thoweoutfit nyår27Två bilder från förra årets firande. Älskar bilden på mig och Max (Angelas kille), så himla spontan! <3

Vaknade efter cirka sex timmars sömn med en något lättare förkylning men med bihålor som fortfarande känns rejält tjocka. Jag är åtminstone pigg och det tackar jag för. Efter frukosten åkte vi iväg för att fixa allt till kvällen; Systembolaget, hämta paket x 2, åka till Täby och gå lite i butiker samt handla inför kvällen och morgondagen. Hittade massor av grejer på mellandagsrean och har även beställt hem två små julklappar till mig själv från Wakakuu – bilder får ni se senare : )

Jag har blivit rejält snuvig nu på eftermiddagen så jag ska ta mig en tupplur innan vi sätter igång med förberedelserna. Ikväll firar jag nyårsafton med min kärlek hemma hos en av hans kompisar som bor i närheten. Ska bara njuta av vilket bra år det här blev och hur mycket jag ser fram emot att dela 2017 (och alla kommande år) med honom.

Vi hörs imorgon med en throwback för januari 2016. Tills dess: drick en vätskeersättning INNAN ni börjar dricka alkohol, grunda med fett och kolhydrater och tänk på att ha kul. Okej? Bra. Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.