Helsvart och Creative Mornings

nespresso
fw 2
fw1I onsdags mötte jag upp Sofia för att gå på Creative Mornings Fashion Week. Nespresso var huvudpartner och delade ut kaffe och vegetariskt frukostwrap signerade Siri Barje.
thowe 2
Vi lyssnade bl a på grundaren till Runkeeper och återigen väcks mina tankar kring företagande och vad jag ska satsa på. Jag trivs jättebra där jag är nu, det är inte det, men jag vill ständigt utvecklas och så fort jag “sniffar” upp något som inspirerar vill jag suga åt mig allt och se hur jag kan använda det i mitt eget liv. Framtiden får utvisa.thowe 3
Så här såg jag ut! Svart är den klassiska go-to:n när jag har absolut noll inspiration kring dagens klädsel. Känner mig inte alls bekväm i min kropp just nu heller, har haft gravidmage (är såklart inte gravid, men tjejer, ni vet vad jag menar!) i typ en vecka och alla klädesplagg jag testar känns fel. Känns som att jag har en stor ballong från midjan och ner mot mitten av låren typ, haha. Så jävla skum liknelse men det är så det känns! Mina höfter har plötsligt blivit typ 1 dm bredare. Hoppas det vänder snart för jag blir tokig på det här.
thowe 4

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.