15 . 1 . 2017 – snart reser vi!

Vaknade upp med ett härligt leende och världens träningsvärk, haha! Gårdagens EMS-träning var verkligen inte att leka med. Har så ont i överdelen av skinkorna att jag måste sätta mig ner så försiktigt som möjligt. Även ryggen gör rejält ont så träningen tog, definitivt!

Nu är i princip allt klart inför resten, några småsaker som ska läggas ned innan vi ger oss av bara.

Vad har ni som måsten i ert handbagage? Något som alltid är med i min är:

  • Bikini (ifall resväskan försvinner kan man alltid gå ner till poolen/havet i ett par timmar!).
  • Öronproppar, linsdroppar, nässpray, laktostabletter.
  • Glasögon. Inte för att jag brukar byta mina linser mot glasögon under en flygresa men det är en säkerhetsåtgärd, återigen. Om resväskan kommer bort har jag ingen linsvätska = måste ha glasögon för att kunna se.
  • Tandkräm och tandborste.
  • Dator och datorladdare.
  • Kamera och kameraladdare.
  • Dyrbar packning, typ min Louis Vuitton-väska och smycken.
  • Några böcker och tidningar.

Kort sagt: sådant jag har svårt att klara mig utan om resväskan kommer, dyrbara saker, olika tidsfördriv och hygienprodukter.

Nu ska jag springa ner till gymmet innan vi åker till Arlanda, vi hörs där!

(Btw, följ med på Instagram @wagnerlarsson – klick!)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.