13 maj 2016

Idag är det ett år sedan jag och Jocke hade vår första dejt. Årsdagar och speciella datum är viktigt för mig, kanske lite mer än för många andra, hehe.

Hur som helst så var det jag som bjöd ut Jocke för drygt ett år sedan. Vi hade snackat lite till och från tidigare och just den dagen bestämde jag mig för att ta tjuren vid hornen och fråga ut honom. Men jag ville inte göra det för uppenbart så jag frågade om vi inte skulle ta den där ölen vi har pratat om så länge… Grejen är bara att vi aldrig har pratat om att ta en öl. Någonsin. Men det fungerade ju uppenbarligen eftersom han nappade direkt, haha!

Vi bestämde oss för att dricka rosévin vid Hornsbergs strand och att mötas efter jobbet i närheten. Jag hade druckit 1-2 glas bubbel på jobbet innan (vi hade avtackning för en kollega) men jag var ändå SÅ nervös. Men också så pirrig. Var spänd på att se om han var lika snygg som jag mindes honom – och av någon anledning var jag jättenyfiken på hur lång han var, kunde verkligen inte komma ihåg om han var kort eller lång, haha. Minns att han kom gående mot mig och jag tänkte “Okej. Han ÄR fortfarande sådär löjligt läcker. Nice!”, hehe…

Det blev en lång dejt och den får vi dra på bröllopet eller något. Men i min blogg hör den inte hemma tror jag. ;)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.