13 grejer jag har gillat på Twitter 📲

Inspirerad av Sandras inlägg gick jag igenom mina gilla-markeringar på Twitter. Det är vilt spridda skurar av tweets, alltifrån roliga skämt, finurliga meningsbyggnader, fina ord, politik och självklart den klassiska “jag gillar din tweet för att visa att våra konversation här är slut”. Det gör man, väl? Jag ställer ofta frågor på Twitter och när vi har diskuterat klart brukar jag gilla hens senaste svar som en markering så personen inte tror att jag strutsar den. Visst gör man så? Va, va, va?

I alla fall.

13 grejer jag har gillat på Twitty!

1. Katter i luften <3

2. Alltså. Jag KÄNNER ångesten. FY.

3. Har reflekterat över detta s å å å många gånger.

4. Sant.

5. Det här gör mig så arg. Som om cancer är en kamp man vinner bara om man kämpar tillräckligt mycket. Newsflash Aftonbladet: människor kämpar skiten ur sig, men dör ändå.

6. 😌😌😌

7. I would’ve died.

8. NOSTALGI. (Och är lite sur för att jag inte kom på idén hehe.)

9. Är lite mer burdus på Twitter.

10. Skrattade högt åt detta. Hehehe.

11. Skrattade inte högt åt detta :(

12. Katter <3

13. Vill så gärna testa detta. Geni-alt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.