10 veckor är över!!

10 juni sommarformen

Nyvaken och med ett lager brun utan sol.

Hej godingar! Idag är det sista dagen på mitt kost- och träningsschema! Vi var runt 300 som började med detta den 4:e april och har hållit på med matlådor och kånkat gymkläder i hela 10 veckor. Jag ska vara ärlig och säga att jag har gått ifrån både kost- och träningsschema de senaste 2 veckorna. Jag har flyttat, varit iväg på roliga saker och känt att jag inte vill “kasta bort” sommaren när den väl är här. Allt handlar om prioriteringar och inget är rätt eller fel men så gjorde jag : ) Sen är det såklart att det hade varit roligt att se hur resultaten hade sett ut om jag hade fullföljt detta till 100 % men då hade jag heller inte haft de minnen av försommaren som jag redan skaffat mig. : )

Det är i alla fall otroligt skönt att dessa 10 veckor är över. Jag trodde inte att jag hade fått så pass synliga resultat men nu när jag tog några snabba bilder och jämförde blev jag paff. Det var mer än jag trodde.

Fler tankar om dessa 10 veckor kommer om ett par dagar, nu ska jag ge mig iväg på en promenad/löprunda och köpa tidningen. Sedan ska de “officiella” efterbilderna skickas in och så får vi se om jag väljer att vara med i tävlingen eller ej : )

Ha en fin fredag hjärtan! Så härligt det är att leva!

resultat före och efter

Share:

2 Kommentarer

  1. Olivia
    11/28/2016 / 01:57

    Hur går man med i en sån tävling ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.