1 månad utan socker

vegan.nyc

Såhär såg de sockerfria, glutenfria och veganska bakelserna ut som vi åt i New York i våras…

 

Ni funderar nog på rubriken. Med start imorgon kör jag en helt sockerfri månad. Jag får inte äta något med socker i och då ingår allt från ketchup till thailändska maträtter. Kommer behöva läsa innehållsförteckningen väldigt noga, speciellt med tanke på att även vissa fullkornsbröd innehåller sirap. Det finns massor av dolda sockerfällor.

 

 

Det här är faktiskt ett jobb(!) – så det är ingen fitnessvariant jag försöker mig på. Men jag vet inte hur mycket jag får berätta, så jag låter er hållas tills det blir officiellt ;-) Önska mig lycka till! Speciellt med tanke på att det är påsk om två veckor, haha…

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.