👙 Veckolista #11 👙

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

Åt middag med Palma-gänget på Punk Royale i torsdags, finns att läsa om här!

Som inte var planerat:

Att deklarera! Nog för att jag hade tänkt göra det, men det var i söndags kväll som jag spontant ville ta tag i det och bad Jocke om hjälp. Jag skulle inte bara godkänna allt, utan även deklarera försäljning av aktier (något måste ha blivit tokigt, för jag minns inte att jag har sålt av aktier…) och även återföra uppskovet av lägenhetsförsäljningen i Kallhäll samt skatta på lägenhetsvinsten från min lägga på Gärdet. Skönt att vara tillbaka på noll när det gäller det där. Det visade sig också att vi hade räknat lite fel och att jag får mer pengar över än vad jag hade trott från början. Vilken härlig nyhet, sparkontot jublar och nu behöver jag inte ha lite ont i magen av att prioritera timmar hos min kiropraktor.

Min fina lilla etta!

Och något nytt jag gjorde:

Åkte taxi med en superhärlig chaufför från Arlanda i torsdags. Jag var tokstressad för att planet var försenat vilket i sin tur gjorde mig väldigt sen till middagen på Punk Royale. Men han pratade om att jag är precis där jag ska vara, det är menat att jag ska vara lite sen. Precis så försöker jag tänka, att saker händer av en orsak och att det är bättre att se det positiva i situationen. Det första han sa till mig när han hjälpte mig med mina väskor och jag bad om ursäkt för att jag var så sen var “Var istället glad över att ni landade säkert”. Helt rätt tänk. Dessutom var han en vinkännare av rang och det slutade med att jag fick några vintips av honom samt la till honom som vän i appen “Vivino”.

Ett tips från veckan:

Jag har börjat se varje dag som ett eget kapitel. Vaknar på morgonen och bestämmer mig för att göra det bästa av just denna dag. Inte fundera så mycket på morgondagen eller senare. Jag delar upp dagen i de aktiviteter jag ska göra och gör mitt bästa för att vara positiv och vara grym just nu. Det har fungerat oerhört bra! Känner mig mer närvarande, gladare och får bättre resultat.

Veckans aj:

Ja alltså, ryggen är ju det återkommande svaret på denna fråga. Har ju lite ont nästan varje dag.

Veckans roliga:

Jag tog med mig Sofia till ett pressevent med Barebells som lanserar en ny proteinbar. Så gott och mysigt event, bilder kommer!

Veckan shopping:

Vi har bokat vår resa till Spanien! Det har hela tiden varit planerat när vi ska åka, men nu köpte vi också flygbiljetterna. Underbart!

Veckans känsla:

Jo men ändå bra. Var lite frustrerad och stressad i början av veckan, men framåt slutet kände jag mig tillfreds och kunde slappna av mer.

Veckan tacksamhet:

Det är underbart att kunna träna, även om jag får kämpa med att inte känna mig dålig för att jag är svagare nu än tidigare. Det är bara att träna på, musklerna blir starkare för varje gång.

Ser fram emot denna vecka:

Ska träna med min PT på måndag morgon, vara lite ledig i veckan och testa nya maträtter. Sova, ta hand om mig själv och träna. Härligt!

Betyg på vecka:

4/5. Bra vecka med träning, sista resan till Norge, pressevent med Barebells osv. KUL!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.