🎄 Juldagen 🎄

Men herregud är det bara juldagen? Julen har ju hållit på i typ en vecka redan. 😩 Jag har dock haft en jättemysig jul, både pre-julen hos mamma och julafton hos Jockes familj. Ikväll är jag dock mer än redo att säga adjö och farväl till julen och sikta in mig på Palma. Ser även fram emot att kunna gå ner till gymmet (gjorde misstaget att gå dit imorse i full gymmundering enbart för att mötas av låsta dörrar) och även kika lite i butiker. Japp, vi tänker ta fighten… En ny säng är vi på jakt efter. Kanske också ett par skidor och löparskor.

• • •

Ikväll har jag varit helt ensam i lägenheten medan Jocke har firat jul hos sina farföräldrar. Har passat på att sopsorterat och slängt alla presentrester (papper och snören), handlat på Ica och ätit middag framför tv:n. Jag tycker det är rätt mysigt att ligga i soffan och redigera bilder, plita ner ord här och var och bara mysa lite för mig själv – men nu vill jag ha hem honom. :) Ändå härligt att längta, trots att vi sågs senast imorse.

Jag har också blickat tillbaka på året som snart har passerat, som jag gör varje år. Vilken skillnad från förra året! Jag publicerar inlägget på onsdag. Puss och trevlig juldag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *