🍋Veckolista #32

🍋 Veckans bild:

Jag hade ett samarbete med Pilgrim pĂ„ Instagram och bad Sofia ta en bild nĂ€r vi Ă€ndĂ„ skulle fota outfitbilder. Bilden nedan blev bĂ€st – trots att den togs “av misstag” nĂ€r jag inte vad beredd. Tack Sofia!

🍋 Veckans lĂ€sning:

Vill fortsÀtta att tipsa er om att lÀsa artikeln med Spendrups och hur de agerade efter terrordÄdet i Stockholm. HÀr bloggade jag om den.

🍋 Veckans tweet:
Pga grÀt och grÀt och grÀt. Klicka pÄ lÀnken nedan.

🍋 Veckans branschnyhet:
Jag gick igĂ„ng pĂ„ nyheten att Betsafe sponsrar Conor McGregor och tĂ€vlar ut tvĂ„ biljetter till matchen i Las Vegas dit du och en vĂ€n flygs med McGregors privatjet… N to the ice. Jag jobbade ju lite med sponsring under studieĂ„ren och tycker fortfarande att det Ă€r kul.

Foto: Betsafe

🍋 Veckans roligaste aktivitet:

Att fira födelsedag i förskott! Älskar ju att fylla Ă„r och firar gĂ€rna sĂ„ lĂ€nge som möjligt.

🍋 Veckans trĂ€ning:

MÄste nog vara spinningpasset igÄr kvÀll. Hade redan trÀnat ben vid lunch men jag satt med datorn hela dagen för att jag ville fÄ ivÀg en grej innan kvÀllen, sÄ tillslut behövde jag tÀnka pÄ annat. Och det blev ett sÄnt jÀkla grymt pass, som om hela kroppen bara exploderade.

🍋 Veckans mat:

I fredags lagade jag vitlöks- och chilifrÀsta rÀkor med ruccola, körsbÀrstomater och rörpasta. SÄÄÄ gott!

🍋 Veckans lĂ„t:
Denna, pga grym pÄ gymmet:

🍋 Veckans köp:

Jag bestĂ€llde hem ett flak Nocco som jag hĂ€mtade ut igĂ„r. Det Ă€r nog det… Jag har ganska stora utgifter de kommande veckorna sĂ„ jag försöker att hĂ„lla hĂ„rt i sedlarna nu.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.