🍋Veckolista #32

🍋 Veckans bild:

Jag hade ett samarbete med Pilgrim på Instagram och bad Sofia ta en bild när vi ändå skulle fota outfitbilder. Bilden nedan blev bäst – trots att den togs “av misstag” när jag inte vad beredd. Tack Sofia!

🍋 Veckans läsning:

Vill fortsätta att tipsa er om att läsa artikeln med Spendrups och hur de agerade efter terrordådet i Stockholm. Här bloggade jag om den.

🍋 Veckans tweet:
Pga grät och grät och grät. Klicka på länken nedan.

🍋 Veckans branschnyhet:
Jag gick igång på nyheten att Betsafe sponsrar Conor McGregor och tävlar ut två biljetter till matchen i Las Vegas dit du och en vän flygs med McGregors privatjet… N to the ice. Jag jobbade ju lite med sponsring under studieåren och tycker fortfarande att det är kul.

Foto: Betsafe

🍋 Veckans roligaste aktivitet:

Att fira födelsedag i förskott! Älskar ju att fylla år och firar gärna så länge som möjligt.

🍋 Veckans träning:

Måste nog vara spinningpasset igår kväll. Hade redan tränat ben vid lunch men jag satt med datorn hela dagen för att jag ville få iväg en grej innan kvällen, så tillslut behövde jag tänka på annat. Och det blev ett sånt jäkla grymt pass, som om hela kroppen bara exploderade.

🍋 Veckans mat:

I fredags lagade jag vitlöks- och chilifrästa räkor med ruccola, körsbärstomater och rörpasta. Sååå gott!

🍋 Veckans låt:
Denna, pga grym på gymmet:

🍋 Veckans köp:

Jag beställde hem ett flak Nocco som jag hämtade ut igår. Det är nog det… Jag har ganska stora utgifter de kommande veckorna så jag försöker att hålla hårt i sedlarna nu.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *