🍀 Veckolista #9 🍀

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

Bokade boende för vår vistelse i Milano! Hjälp, det är bara två veckor kvar tills vi åker. Hoppas det är vårkänslor där nere. Vore så drömmigt att kunna ha en tunn jacka på sig.

Som inte var planerat:

Akuttid hos kiropraktor! Hade panik i måndags och skulle ju till Oslo i tisdags så ville kolla upp den innan…

 

Står så rakt jag kan (!) på bilden nedan.

Och något nytt jag gjorde:

Såg Jocke åka Vasaloppet på plats. Är så oerhört stolt över honom. Han slog personligt rekord i placering, helt otroligt med tanke på att han gick in i vägen typ tre mil innan mål. Jag ser upp till honom på så många vis, ett av dem är just detta. Att han hela tiden krigar. Och samtidigt är så ödmjuk. Äej, en riktig toppenman jag har fångat alltså.

Ett tips från veckan:

Det här har jag ju vetat länge men det tål att upprepas… tankens kraft är allt! Jag är så väldigt känslostyrd och bara genom att tvinga mig att tänka annorlunda, typ att tänka att något som är jobbigt/stressigt/etc istället är roligt så förändras min dag något enormt.

Veckans aj:

Definitivt att behöva röra sig överhuvudtaget, hehe. Inte lätt med en skoliosformad rygg. MEN! Minns ni att jag skrev om att röntga ryggen i Oslo? Jag fick en tid! Nästa vecka ska jag få se min ryggrad på röntgenbilder. Så bra!

Veckans roliga:

Att jag har signerat ett avtal… :)))

Veckan shopping:

Inte så mycket. Ett flak celsius och lite i taxfree-butiken i Oslo.

Veckans känsla:

Stressad och trött. Har jonglerat två jobb denna vecka och det märks.

Veckan tacksamhet:

Lätt min krycka! Utan den hade jag inte kunnat gå i början av veckan.

Ser fram emot nästa vecka:

Fira avtalet, sova på hotell (i Oslo, men ändå – sängarna på Radison är magiska!) och bara vara med vänner och Jocke. Har tappat så mycket kvalitétstid med mina närmaste den senaste tiden.

Betyg på vecka:

1,5/5. Jävligt jobbigt med ryggskott och mycket på jobbet. Tror denna vecka blir betydligt bättre och något lättare :)

Share:

2 Kommentarer

  1. 03/08/2018 / 07:55

    Vi kommer att vinna detta så länge vi har sådana som Olle Ljungbeck och Harriet Larsson på vår sida. Det kommer att ta tid men vi kommer att vinna och slänga ut de som inte har här att göra, straffa de som orsakat massinvandringen och demokratisera det politiska systemet (bla med återinfört tjänstemannaansvar). online

  2. Rachel
    03/19/2018 / 11:41

    Hvala za tvojo misel ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.