Tennis, marklyft, burpees och annat kul

tennis2

Den här helgen har varit full av endorfinkickar, helt underbart! Massor av träning precis som jag mår bra av. 

Igår var Cissi och jag i Kungsängen och spelade tennis som vi har börjat med på lördagsförmiddagarna. Vår tränare var tvungen att hoppa in på jobb så vi spelade själva. Började med att bara spela över bollarna och fortsatte sedan att öva på servar och mottag. Därefter backhand och så fortsatt “vanligt spel”. Det här är vår andra gång och vi märkte att vi hade betydligt bättre spel denna gång än första, även om vi såklart inte “KAN” spela så var det märkbar skillnad. Vi har typ 8-9 gånger kvar innan vi ska spela match så det är tajt om tid… tennis1När vi kom tillbaka till stan åkte J och jag till SATS Fridhemsplan och körde veckans bästa träningspass. ÄLSKADE det gymmet, blev lite pirrig till och med haha. Kan ni också känna det? Såg all yta, alla stänger och ba… ÅH! Körde några set marklyft (!) och sedan två tabata med olika pulsövningar. Därefter ett superset för ryggen och avslut på trampmaskin medan J körde stakmaskin. Jag testade den lite, tror definitivt att den är bra för min rygg så nästa gång jag kör på det centret ska jag testa längre.

Idag hade jag typ 30 min på mig innan vi skulle iväg på släktkalas så jag valde att köra en cirkel på 8 övningar och 3 varv. Var helt slut efteråt och hade – eller har! – en härlig känsla i kroppen. UNDERBART! Den här hösten kommer bli (är) grym. Ska bli så jäkla stark, haha. 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.