⭐️ Veckolista #10 ⭐️

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

Åt brunch med Angela, Max och Jocke på Eataly – älskade det stället!

Som inte var planerat:

Att bo på hotell med Jocke, det var en impulsiv idé jag kom på i fredags. Tycker det är mysigt att överraska varandra och just den kvällen kommer jag minnas och bli varm i hjärtat av länge.

Och något nytt jag gjorde:

Jag var på lägenhetsvisning för en vindsvåning! Om det räknas som något nytt? Är ju ändå ett objekt jag inte har tittat på tidigare. Eller, det är ju såklart VI som har tittat på en vindsvåning. Inte bara jag. Men frågan rör ju mig, såatteh… Ja. Men den kändes inte hundra så vi iakttar budgivningen, men tänker inte lägga ett bud.

Ett tips från veckan:

Pengar ska inte läggas på hög hela tiden. Viktigt att unna sig saker då och då.

Veckans aj:

VAGELN! Alltså, på riktigt nu. Vad händer?! Först förkylning/influensa, därefter ett hemskt ryggskott och nu en rejäl vagel. Det är som att jag drabbas av något hela tiden. Har inte haft ett så grovt ryggskott någonsin och vageln är enorm. Vore skönt om jag kunde få en paus nu…

Veckans roliga:

Lunchträff med Millis i fredags, toklänge sedan vi sågs och jag har saknat henne massor!

Veckan shopping:

Ingenting! Har bara handlat upplevelser, så att säga.

Veckans känsla:

Ibland känner jag bara att jag är så djävulskt nära ett sammanbrott. Är bara så trött på den här ruskigt långa och gråa vintern, att det hela tiden är NÅGOT osv. Lite trött helt enkelt.

Veckan tacksamhet:

Ett pluspoäng på hälsofronten: tog en biopsi för en månad sedan för att läkaren ville se om det fanns några cellförändringar (behöver kolla läget då och då, efter detta inlägg). Fick beskedet denna vecka att allt såg normalt ut. ♥

Ser fram emot denna vecka:

Röntga ryggen och få vissa svar (måndag), träna och MILANO!

Betyg på vecka:

3/5. Helt okej vecka som både hade kunnat vara värre och bättre. :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.