♥-middag och ryggskott

Hej lördag!

Vill ni höra om att jag fortfarande är förkyld, har varit tvungen att gå över till “naturlig nässpray” för att inte bli beroende av vanlig och att jag till råga på allt drabbades av ryggskott igår? Nej, rätt trist va? Istället tar vi en titt på vår ♥-middag som vi bestämde oss för att genomföra igår, trots att jag inte var på topp. Får ju krupp av att jag inte blir frisk och jag ville inte skjuta på den middagen ännu ett par veckor.

Vid fem stängde jag ner datorn och började göra mig i ordning. Bar en svart klänning som jag köpte för ett par veckor sedan men det slutade faktiskt med att jag bytte till en annan innan vi gick ut. Ärligt talat var jag inte bekväm nog att ha på mig ett så tajt fodral när jag inte trivs med min kropp. Alltså. Låt oss pausa och prata lite om det här. Jag vet att alla säger att man ska gilla sin kropp oavsett storlek och utseende men så är det inte för mig och jag står för det. Inte så att jag tycker jag är ful eller har “fel storlek”, men när jag inte har tränat på länge känner jag mig slö och energilös. Min kropp känns inte alls som vanligt; den är sjuk och orkeslös. Min rygg gör skitont när jag sitter ner. Igår satt jag bara och tänkte på det, gillade inte hur klänningen satt och hade nästan svårt att andas för att den var så tajt. Först tänkte jag “Det här ska inte få förstöra kvällen, det går att vara glad och ha en bra kväll ändå” – sedan tänkte jag “ELLER så är livet för kort för att tvinga i sig en klänning man inte känner sig 100 i”. Så det blev en mer luftig klänning som jag kände mig bekväm i och så är det med det. :)

Jocke hade köpt blommor <3

Vi delade på en flaska Pol Roger hemma samtidigt som vi spelade ett spel som heter något i stil med “Älskling – allt du velat veta men inte frågat”. Det är frågor om allt möjligt men det roliga är ju att det bäddar för intressanta diskussioner, hehe.

Strax efter åtta tog vi en taxi till Grill där vi skulle äta middag. Jocke hade bett om ett avskilt bord och vi fick nog restaurangens bästa! Längst in i soffans hörn så vi kunde sitta bredvid varandra och vara sådär romantiska som folk stör sig på. Hehe.

Vi började med en varsin fördrink och sedan beställde vi in Kockens val med tre små förrätter, en varmrätt och så crème brûlée till efterrätt. Jag kunde inte känna så mycket smak tyvärr men av det jag kände var det gott. Och Jocke var väldigt nöjd.

Kvällen slutade med att vi var de enda kvar i rummet där vi satt och njöt av stunden. Tog en taxi därifrån runt halv ett – vilken superkväll ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.